Telefon:  +45 9833 7444​​

E-mail:  info@ka-transport.dk

Om KA Transport & Montage A/S

Når I vælger KA Transport & Montage som samarbejdspartner, kan I være sikre på et resultat i topklasse og en erfaring, som går mange år tilbage. Vi udfører arbejde i Danmark, såvel som vores nabolande i Norden.

Manden bag

Bag virksomheden står Morten Dalgaard Andersen, der med sine 30 år som vognmand, har stor erfaring inden for branchen.

Mortens farfar startede i 1937, som én af de første vognmand i Himmerland, og de stolte traditioner samt den viden, han opnåede, er blevet videregivet til de næste generationer.

Morten har kørt som vognmand i mange år, først i faderens firma og dernæst i eget vognmandsfirma, som i 2003 blev til KA Transport & Montage, da han overtog faderens firma.

I 2008 solgte Morten KA Transport & Montage til en stålkonstruktionsvirksomhed, hvor Morten fungerede som logistik- og produktionschef, for derefter at købe virksomheden tilbage i 2012.

Fokus på kvalitet

​Vi lægger stor vægt på kvalitet, når det gælder kundekontakt, transport, såvel som montage, og som følge af vores brede knowhow inden for transport, montage og kranarbejde, kan vi garantere en løsning, der på alle måder lever op til jeres forventninger.

Fokus er altid på den høje standard i arbejdets udførelse, service i topklasse og levering til tiden, hvorfor vi er den optimale samarbejdspartner.

Har du brug for hjælp eller rådgivning i forhold til, hvad der vil være den bedste løsning på dit projekt, så kontakt KA Transport & Montage her.

​Hvem er vi

​KA Transport & Montage A/S

CVR: 34698996

Plastvænget 5-7

9560 Hadsund​

Kontakt os​

Telefon: +45 9833 7444

E-mail: info@ka-transport.dk