Telefon:  +45 9833 7444​​

E-mail:  info@ka-transport.dk

​Kranmontage udføres i hele Norden

​Skal din virksomhed bruge en kompetent og stabil samarbejdspartner til at udføre montagearbejdet, er KA Transport & Montage leveringsdygtig. Vi udfører vores arbejde med kranmontage i hele Danmark, men har også kunder i andre nordiske lande.

Transport og kranmontage

Vi klarer både transport af godset samt montage på pladsen. Vores speciale er stålkonstruktioner, hvor vi håndterer store såvel som små projekter.

På byggepladser stilles der særlige krav til kapaciteten af kraner og udstyr generelt. Dog er montøren til enhver tid den vigtigste for en velgennemført kranmontage, hvor der stilles store krav til ekspertise og udførelse af arbejdet.

De krav er KA Transport & Montage i stand til at møde, da vi er i besiddelse af køretøjer og grej til enhver opgave, der håndteres af vores kompetente og erfarne montører. Endvidere tager vi gerne ansvaret for montagen, og vores montøres erfaring og uddannelse gør, at vi kan forestå en kranmontage uden hjælp.

Lift tager vi også gerne med ud til opgaven.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at der opretholdes en god dialog med vores egne kunder fra start til slut, såvel som med vores kunders kunder ude på byggepladsen.

Stor knowhow

Vi mener, det er vores vigtigste opgave at være med til at få hele byggeriet til at lykkes optimalt og med vores store knowhow inden for branchen, kan vi medvirke til et rigtig godt slutresultat.


Ønsker I at høre mere om kranmontage, er I meget velkomne til at kontakte os på telefon 98 33 74 44 eller e-mail info@ka-transport.dk.

​Hvem er vi

​KA Transport & Montage A/S

CVR: 34698996

Plastvænget 5-7

9560 Hadsund​

Kontakt os​

Telefon: +45 9833 7444

E-mail: info@ka-transport.dk